30. mai, 2017

Hva skjer, Madeleine?

Plutselig har det gått en og en halv måned siden sist oppdatering, nesten uten at jeg har lagt merke til det selv. Tida flyr når en har mye å gjøre, og det har jeg virkelig hatt de siste ukene. Tentamen, eksamen og ellers hardkjør på skolen har stått i kø samtidig som treningen har vært krevende. Selv om motivasjonen har vært på topp har ikke treninga gått helt knirkefritt for seg, og i slutten av april begynte jeg å vise tidlige tegn på overtrening/belastning. Heldigvis var jeg og de rundt meg observante nok til å ta tak i dette kjapt, og nå merker jeg at det virkelig går opp og frem igjen, takket være tidlige grep i treningsopplegget. Dermed er det heldigvis ikke mange timene av den totalt planlage treningstiden som har måtte gå til spille, og jeg ser tilbake på svært god trening de siste ukene både hva gjelder den boksespesifikke og utholdenhet/styrketrening. Det er godt!

Har nytt godt av bra sparring siden nordisk, både på treningsleir i Danmark i april(les forrige innlegg) og mens svenske Joanna Ekström hadde et treningsopphold i Oslo og trente med oss i OBK. Det har vært utfordrende og bra sparring som har gjort meg mye tøffere på kort tid! Er herlig å merke at bokseutviklingen går fremover selv nå i den perioden hvor jeg kanskje har vært litt ekstra sliten og holdt fokus på å utvikle mine fysiske kapasiteter.

Abstinensene begynner å komme for alvor, så det er flaks at det ikke er lenge igjen før jeg endelig skal opp i ringen i kamp igjen! 16-18.juni går den store Haringey-turneringen i London,og jeg skal dit sammen med en gjeng andre norske boksere. Kan nestenikke vente, og gleder meg til en tøff og spennende helg! Derfra går det kun to dager før jeg setter meg på flyet til Ungarn sammen med Anne og Vera fra Bodø. Vi skal delta i jenteturneringen Wild Cats Box Cup, en turnering jeg ikke har deltatt på før men gleder meg masse til å sjekke ut! Satser på god boksing fra min side i juni måned, og flere medaljer hjem til samlingen.

Vil passe på å gi en liten takk til Vestby IL og J.I. Bygg AS som er to av mine viktigste støttespillere i min reise mot toppen. Vestby IL har også bursdagsfest denne uken, og alle som kan bør ta turen til Norwegian Outlet nå på lørdag den tredje juni, der jeg og Åshild Sørskår fra Vestby IL boksing også skal lage litt show. Takk også til 2train.no som passer på at jeg alltid har topp kvalitet på bokse- og treningsutstyr! Sjekk ut nettbutikken deres: www.2train.no

Fortsettelse følger om ikke så alt for lenge!