14. aug, 2017

16 økter og 20 timer trening senere..

.. skriver jeg fra flyplassen i Roma. Det som i forkant(og delvis underveis) føltes som en uendelig lang uke med trening og sparring i Cascia er brått og plutselig ferdig og om noen timer sitter jeg på flyet mot Oslo med ny erfaring og flere runder sparring pakket med i treningsbagen. Opplegget vi lagde før vi dro ble mer eller mindre fulgt til punkt og prikke, og 16 økter med boksing, løping og eksplosiv trening er gjennomført. For meg tok dessverre sparringen slutt på torsdag etter at jeg ble truffet på kinnbeinet så ansiktet hovnet opp og ble vel blått på den ene halvsiden. Har fortsatt en del blodsutredelser under huden, og selv om det ikke ser helt bra ut er det heldigvis ingenting farlig, og om en god ukes tid er jeg antakelig helt som før igjen. Etter torsdagens sparring mot Bulgaria og Litauen ble det derfor bare teknikktrening og sekk for meg hva gjaldt boksing. Føler likevel at jeg har fått mye ut av uka, ikke minst har vi sett relativt mange runder i ringen fra publikumsbenken, og på den måten kan jeg holde meg oppdatert på internasjonal boksing og "hvor lista ligger." 

Det er ikke så lenge til jeg atter igjen vender snuta utenlands, og i skrivende stund er treningsleir i Edenderry, Irland, akkurat bestilt og bekreftet. For meg blir det et opphold på tre hele dager, og ser mye frem til en stor internasjonal treningsleir i min absolutt favorittby i Irland.

Sier meg fornøyd for denne gang, og gleder meg til å lade batteriene og komme tilbake til hverdagsrutninene i Oslo en drøy ukes tid før det er tid for treningsleir igjen. Takk til alle involverte, og arrividerci.