Oppdateringer 2017

19. okt, 2017

Siste hele dag med venting er ENDELIG over, og i morgen er det min tur til å gå inn i den firkantede ringen og slåss for finaleplassen. Kroppen er akkurat der jeg vil ha den og jeg føler meg klar for morgendagens oppgave. Veronica hadde "some hard luck" i dag og gikk glipp av semifinalen etter tap mot Ukraineren som er ranket nr 6 i verden. Likevel viser mim tøffe og gode venninne at hun hører hjemme i toppen og er på plass for å kjempe om medaljene. Det er noe spesielt å være på store turneringer som dette for oss norske; kun to boksere med lånt trener og knapt et matchende klesplagg, tå mot tå mot gigantnasjoner som Russland, USA og Frankrike der teamene gjerne omfatter 5-6 ledere i form av fysioterapeuter, analytikere, ernæringsfysiologer og en drøss trenere. Dermed viser våre overvinnelser at en ting står fast i fjell: det er ikke størrelsen på bikkja som teller, men størrelsen på kamplysten bikkja har. Er det en ting vi fra Norge ikke mangler er det nettopp kamplyst, og koste hva det koste vil skal vi fortsette å dra ut internasjonalt og bevise at vi hører hjemme i toppen. I morgen er det min tur. I morgen er det krig.

18. okt, 2017

Jeg, Veronica og vår irske venn og trener for uken Liam Brereton ankom Sofia i går ettermiddag og sjekket inn for årets Balkanturnering. Med deltakere fra tre kontinenter og høyt nivå gjør vi oss klare for kamp, og etter morgenens innveiing og trekning ble det klart at jeg ikke bokser før i semifinale på fredag der jeg møter Russland, mens Veronica var rett i åttendedel i dag. Så forskjellig kan utfallet altså bli. Kroppen spiller veldig på lag om dagen, og jeg føler meg mer enn klar for å ta hjem turneringens første seier på fredag. Ventetiden blir viet til litt lett trening og publikumstid samt å heie på Veronica som etter kveldens knusende seier over Russland er videre til kvartfinale i morgen!! Holder fokus på fredagens prestasjon og oppdaterer underveis! Takk for alle som heier og støtter både hjemme fra Norge og i det ganske utland. Jeg er aldri alene!

8. okt, 2017

Mange uker trening ligger bak meg siden nordisk mesterskap i april tidligere i år, og straks er jeg klar til avreise for Balkan Box Cup i Sofia, Bulgaria. Turneringen starter den 18.oktober, og jeg skal konkurrere om medalje mot flere sterke nasjoner som Kazakstan, India, Russland, Ukraina og Canada. Alle forberedelser er gjort som planlagt og jeg føler meg godt forberedt og sterkere enn noe sinne i forkant av denne turneringa. Jeg har vokst mye på å flytte for meg selv og skjerpe fokuset på boksekarrieren min, og det viser seg i treningsresultater og fremgang. Til denne turneringen får jeg med meg Liam Brereton fra Edenderry i Irland, som jeg kjenner fra treningsopphold jeg har hatt der. Er veldig takknemlig for at han tar på seg treneransvaret for meg denne gangen, og vil også rette en stor takk til mine sponsorer som løser økonomiske utgifter. Nå gjenstår kun en uke til å spisse formen og la kroppen hente overskudd før jeg er klar for kamp!

22. sep, 2017

Vant kampen mot Polen forrige helg og bidro til overlegen seier for Norge med stillingen 10-4 gjennom en lang og spennende kveld. Uten problemer slo jeg motstanderen min med dommerscoren 5-0, og etterlot ingen tvil hos hverken dommere eller publikum inn hvem som var den bedre bokseren av oss to. Retter nå blikket fullt og helt frem mot turnering i Bulgaria om mindre enn 4 uker, og kommer til å trene hardt og målrettet frem mot dette. Tusen takk til alle som er med i det daglige, og til alle som kom og så på lagkampen på Jordal! Nå er det på tide å hente hjem nye seiere og medaljer om ikke så lenge.

13. sep, 2017

Om tre dager møter et lag bestående av 13 norske boksere Polen i Oslo Bokseklubbs lokaler. Det er duket for landskamp, og selv venter jeg på å stå ansikt til ansikt med polakken Aleksandra Talaga, som også deltok på turneringen i Polen forrige uke. Jeg er mer enn klar til å vise at jeg kan slå hvilken som helst polsk bokser, alle dager i uka, og håper venner og kjente tar turen for å heie på meg og de andre nordmennene! Oslo Bokseklubb ligger ved gamle Jordal Amfi rett ved Galgeberg og Kampen, sentralt i Oslo. Gleder meg stort til å bokse på hjemmebane og vise alle her hjemme hva jeg går god for!