Oppdateringer 2017

9. sep, 2017

Kvartfinalen kan sees på følgende link fra 2:38:00
https://www.youtube.com/watch?v=z_NsBgyzi0g

9. sep, 2017

Som så ofte er stillhet relatert til å ha mislykkets når det er snakk om boksing. Følte meg virkelig bra i kvartfinalen mot Kazakstans nr.1-bokser, følte meg *der oppe* og klar til å ta kampen. Var med fra start, bestemt og styrende fra midten, men ble litt for lettlest første runde og ble advart for holding i andre runde som medførte et tøft poengtrekk. Siste runde i kvartfinalen bokset jeg bedre enn jeg noen gang har gjort etter min og de rundt meg sin mening, men denne gang holdt det ikke hele veien og jeg tapte dessverre med delte dommerstemmer 4-1. I ettertid har en dommer fra England kommet bort og hevdet at det var skammelig og at jeg skulle ha vunnet, men selv vil jeg fokusere på hva som kan forbedres til neste gang slik at jeg ikke risikerer å måtte betale dyrt for små og dumme feil. Kazakstan er for øvrig i finale nå på turneringens siste dag, og jeg er veldig sikker på at hun går av med seieren i dag da hun i semifinalen slo europamesteren fra Russland og møter langt svakere motstand i dag. For meg har denne turneringen og de to kampene vært lærerike og gitt meg økt selvtillit og sikkerhet i at jeg virkelig kan gå hele veien- kun små marginer skiller meg fra de aller beste bokserne i verden nå, og det i kun mitt første år som senior. Man er nødt til å svelge en del kameler på veien, og det er ingenting jeg hater mer enn å tape, men jeg vet med meg selv at min tid kommer og jeg er mer motivert nå enn noen gang. Dette er kun et skritt på veien, og en liten brikke i et stort puslespill. Jeg vet hvor jeg skal, og til syvende og sist er det ingenting som kan stoppe meg.

7. sep, 2017
7. sep, 2017

En herlig 5-0 seier over Polen gjorde godt i går ettermiddag, og var en oppkvikkende start på denne turneringen. Om få timer klatrer jeg igjen inn mellom tauene for å stå ansikt til ansikt med Kazakstans nr. 1 seed i 64kg. Ser frem til en krevende og teknisk kamp der jeg virkelig skal få ut min beste boksing og vise at det harde arbeidet mitt gir fremgang! Har stor tro på min egen kapasitet og evne til å hevde meg mot de absolutt beste bokserne i denne klassen, og selv om dette er en langt mer rutinert motstander enn polakken jeg slo i går tviler jeg ikke et sekund på at hun er mulig å slå, og det er akkurat det jeg satser på å gjøre! Denne kampen er medaljekvalifiserende, men jeg tar ett skritt av gangen og fokuserer på kampen som ligger foran meg og hvordan jeg selv skal prestere så godt som overhode mulig.

Takk for alle lykkeønskinger og gratulasjoner som tikker inn, og takk til mitt støtteapparat som utgjør størstedelen av Team Angelsen!

6. sep, 2017

Etter tre forskjellige treningsleire i løpet av den siste måneden er jeg endelig på plass i Gliwice, innveid og registrert for årets Silesian Box Cup. Turneringen er overraskende sterk i år, med deltakere fra over 20 nasjoner som Kazakhstan, Taiwan, Russland, England, Italia og Australia. Ikke minst er vi fra Norge her, med meg selv i 64 og Veronika Losvik i 54kg. Venter i skrivende stund på morgenens trekning, og beskjed om når jeg skal inn i ringen for å starte medaljejakten. Dette er min første turnering for sesongen og sommerfuglene i magen er på plass, og jeg gleder meg masse til å gå inn i konkurransen og vise hvor hardt jeg har jobbet siden forrige sesong sluttet i juni. Føler meg sulten og sterkere enn noen gang, så følelsen er meget god på startstreken av høstens første turnering!