28. okt, 2018

Siste skalp

Helga er omsider over, og jeg har for andre gang deltatt i Trondheimklubben B-30s etter store internasjonale bokseturnering Legacy Box Cup. I fjor møtte jeg en mindre rutinert russisk bokser og tok med meg rubbel og bit hjem, med både mestrevlete, pokal og medalje. I år var prognosen en helt annen med sterk motstand fra Polens landslagsbokser og sølvmedaljør fra EU-mesterskapene, Hanna Solecka. For en gangs skyld ventet skikkelig internasjonal motstand meg innenfor Norges grenser. 

Med godt fokus og innstilling på egen prestasjon og taktikk gikk jeg inn med lave skuldre og høyt fokus. Det ble en jevn åpning men jeg styrer i land runde for runde ved å kontrollere distansen og etterhvert tempoet. Motstanderen min er både tyngre og sterkere enn meg, men etter endt kamp er dommerne helt enige om at jeg er vinneren i oppgjøret. Dette var en utrolig positiv opplevelse for meg, og en god boost i forkant av mesterskapet jeg står ovenfor. Etter finalene ble det også annonsert at jeg også i år var kåret til turneringens beste kvinnelige bokser, og jeg kan vende tilbake til Oslo like medaljert som for ett år siden.

På fredag går turen til Frankrike og absolutt siste formtoppningsleir før VM i New Delhi. Jeg går en spennende tid i møte det hver minste detalj er med på å avgjøre hvor godt jeg treffer toppformen. Jeg er klar for å gå inn i min egen lille boble, og sette fokus på oppgaven som ligger forut. Takk til hele mitt team og sponsorer. Dere er alle en viktig brikke for å få puslespillet til å gå opp!