15. nov, 2018

Første dag på VM i New Delhi

Da er jeg endelig oppkoblet godt nok til å kunne oppdatere litt om hva som skjer i India. Er inne på fjerde dagen i New Delhi, og i dag starter turneringen med innledende kamper på VM. Trekningen ble gjort i går, uten innveiing, og jeg ble trukket til 1/16-finale mot Chinese Taipei den 16.november, altså i morgen. Har forberedt meg på best mulig måte til mitt første verdensmesterskap, og har en trygg og god følelse innfor første kamp. Møter en meget kompetent bokser i morgen som blant annet har bokset OL i Rio for to år siden. Jeg er veldig bevisst på størrelsesomfanget av oppgaven som ligger foran meg, men på samme tid hsr det aldri vært snakk om å dra til Vm for å «håpe på» å få noen lett matching. Dette er et mesterskap der det kommer til å være beintøft fra første til siste sekund. Alt som ligger utenfor min påvirkningskraft er det om å gjøre å bruke minst mulig tid på, og heller vie kreftene til å mobilisere all den kløkt og bokseintelligens jeg kan i morgendagens kamp. Jeg har aldri vært så godt forberedt eller så moden for en utfordring som jeg er i dag. Jeg er klar for hvem enn som blir plassert på andre siden av ringen for meg.

Til alle som følger med på meg i VM, så ligger streaming på Aiba sine offisielle nettsider. Jeg kommer til å gå i ringen omtrent 15:30 indisk tid, altså rundt 11:00 i Norge. Det er også daglig oppdatering i Vestby Avis under mesterskapet.

Vil takke alle som har bidratt i oppkjøringen og for alle lykkeønskinger og gode ord. Gleder meg oi å sette i gang i morgen!