Oppdateringer 2018 del 2

24. jul, 2018

Sommeren ruller på, og etter noen uker med hardtrening hjemme i Oslo er jeg nå lenger hjemmefra enn jeg noen gang har vært tidligere. Mandag morgen gikk turen fra Gardermoen via Amsterdam til New Delhi i India for å være med det indiske damelandslaget i tre uker på deres idrettsinternat. Jeg har bestemt at jeg skal bo og leve sammen med jentene på hostellet her i stedet for å sjekke inn på et eget hotell, både for å bespare tid og reisevei og for å kunne legge 100% på treningen som finner sted i bokseanlegget rett over veien. Ser fram til tre tøffe uker i varmen, der jeg kan gå helt inn i bobla som utøver og forberede meg best mulig på verdensmesterskapet som går av stabelen her i november.

Vil rette en enorm takk til sponsorer og Vestby IL samt både det indiske og norske bokseforbundet for å ha hjulpet meg med å arrangere reisen. Føler meg godt tatt i mot her nede og er innstilt på å være en del av laget her helt frem til avreise i midten av august.

8. jul, 2018

Etrer en hviledag på lørdagen var det finale forrige søndag. Møtte en ire jeg kjente lite til, men fra første runde ble nivået etablert og jeg tok tidlig kommandoen også i denne kampen. Med harde og tydelige treffer ble det likevel ikke telling før i begynnelsen av tredje runde, og etter enda en runde med stående telling ble kampen stoppet. Med seier på RSC3 ble dermed gullmedaljen min, og jeg tar her min andre turneringsseier på én uke og avslutter sesongen galant. 

Vil takke Kenneth og de andre i trenerapparatet mitt gjennom hele sesongen; dere er alle en like viktig del av det store bildet! Takk også til J.I. Bygg og Viken Sport Arena som er uvurderlige støttespillere i satsningen min. Nå er det grunntrening gjennom sommeren før høsten står på trappa!

30. jun, 2018

Vinner 3-0 over Chaz O’Neill

30. jun, 2018

På torsdag landet jeg i Dublin for å delta i den enorme Monkstown-turneringen som går her årlig. Størstedelen av deltakerne er schoolgirl/schoolboy eller junior og ungdom, men jeg ble invitert over for å delta i seniorklassen dette året. Etter innveiing ble det klart på fredag morgen at jeg hadde semifinale samme ettermiddag mot Chaz O’Neill fr Dublin, en merittert bokser som jeg har sparret mot ved flere anledninger på ulike internasjonale treningsleire. En meget sterk og kompetent bokser, som var i Europa/verdenseliten som Junior da jeg selv startet å bokse kamper i 2014. Det ble en nokså tett kamp men jeg tar mer og mer over med presisjon og harde, tydelige treffer. Tok frem killerinstinktet og var fast bestemt på å ikke etterlate noe som helst til dommerne. Derfor var det ekstra gøy å kunne reise armene etter tre runder og ta hjem første seier i turneringen med enige dommerstemmer! Er altså videre til finale på søndag mot nok en irsk jente. Vil rette en stor takk til sponsorene mine der hjemme, og til trenerapparat og alle som støtter og heier <3