Oppdateringer 2018 del 2

30. jun, 2018

Gull på Haringey-turneringa i London etter å ha beseiret Marija Malencia, proffbokser og verdensmester i Muay Thai og K1

9. jun, 2018

I litt for godt kjent kledelig sen stil kommer den uunngåelige oppdateringen om min EM-exit på onsdag som var. Møtte en god italiensk bokser som jeg selvsikkert tok for meg i 3 runder, men selv etter høy innsats og tidvis veldig god boksing var dommerne enige om at min italienske motstander var den som gikk videre i turneringen for å møte Ukraina. Det er ikke allid like lett å subjektivt avgjøre 'Hvordan det har gått' før dommerne har sagt sitt og man har fått litt tid til å tenke og reflektere. Heller ikke er det en lett oppgave for venner og kjente å skulle dømme kampen etter egne øyne- det er alt for lett å dømme med hjertet og etter det man selv ønsker å se. I min kamp, som også ble min siste i dette mesterskapet, var jeg nok den som anpasset meg mest etter slik som motstanderen ønsket å bokse. Hun kom heldigere ut av noen slagvekslinger, og fikk det litt for mye på den måten som hun ønsket å ha det. For å slå teknisk gode motstandere som denne er det viktig å både være fysisk og mentalt overlegen; sette tydelige og harde treff og følge opp de treffene man setter uten frykt for å bli kontret, samtidig som man må være forberedt på kontraangrepene også. I 64kg kunne jegvært mye, mye heldigere med trekningen men slikt kan man ikke belagre seg på for å få en OK vei til medaljene. Det er ikke bare å leke seg til finaleplasser i denne sporten, det gjelder å være den absolutt beste for å med sikkerhet kunne komme langt i turneringa. Ja, jeg har så vidt startet, Ja, jer er bare 19 år og harmange år på meg, men jeg har ingen planer om å sitte pal ogvente til suksess og fremgang faller ned i hodet på meg. Det er bare gjentatte forsøk og forbedringer ved hardt arbeid og ukomfortable utfordringer at veien videre kan gå til premiepaller og førsteplasser.

For meg er det på tide å ta en liten siesta hjemme i Norge før jeg begynner oppstigningen til neste mål. Vil gjerne takke alle som har fulgt meg på veien til og i dette mesterskapet, dere vet alle hvem dere er. Tusen takk til J.I.Bygg AS som støtter meg i tykt og tynt, til Viken Sport Arena AS og Vestby IL og 2train.no som har sørget for at jeg har det best tenkelige utstyret til daglig trening. Tusen takk alle sammen.

6. jun, 2018

Dessverre ute av EM etter tap mot Italia

6. jun, 2018

Med glede kan jeg annonsere at jeg er videre blant de siste 16 i klassen, og med det har jeg en plass i 1/8-finalen i kveld. I går møtte jeg en kjenning i Nederland, og selv med god selvtillit og klare oppgaver ble det en slitekamp der jeg til slutt kunne reise armen som vinner etter tre harde runder. Det er alltid litt seigt og ekstra nervøst i første kamp i en turnering, men nå er jeg virkenig i gang og klar til å levere varene i kveld for å ta meg videre!

Takk for alle lykkeønskinger og gratulasjoner så langt, og for alle som følger med. Kveldens stevne streames på samme link som tidligere.

6. jun, 2018

Vinner 1:16-finalen 4-1 over NDL