Oppdateringer 2018 del 2

5. jun, 2018

Og så var vi i gang! Etter morgenens innveiing og trekning er det klart at jeg går opp i ringen allerede i kveld mot Nederland. Vi skal kjempe om plass blant 1/8-delsfinalistene og bokser aller siste kamp på kveldens program. Kult å få starte allerede nå i dag, blir godt å komme i gang. Nå er det maks skjerpings så er jeg klar for å vise hva jeg er laget av om noen timer.

Streamingen starter ved stevnestart 17.00 og finnes på:

http://www.eubcboxing.org/slider/day-1-live-streaming-eubc-womens-european-boxing-championships/#.WxZDRjVeo8Y.facebook

4. jun, 2018

Sjekket inn og på plass dagen før dagen her i Sofia. I morgen veier jeg inn til årets første store mål, og mitt aller første internasjonale seniormesterskap. Endelig er dagen her og mesterskapet jeg har lagt ned timesvis med blodslit for er JUST ABOUT TO START!!

Det føles nesten helt uvirkelig at det endelig er dags for å ta frem mine aller beste kvaliteter igjen for å hente hjem medaljene til Norge, etter uker og måneder med grubling frem og tilbake for å gjøre de aller best mulige forberedelsene for å de kommende dagene være så god som jeg overhode har vært i hele mitt liv. Forberedelsene har derav vært så bra og profesjonelt gjennomførte at det er med god selvtillit jeg kan si at uansett hva motstanderene mine i år har å komme med- så har jeg gjort alt som står i min makt for å være så god som det jeg kan være innfor dette mesterskapet, og aldri før har jeg følt meg så klar for oppgaven som ligger foran meg.

Etter innveiing venter noen spennende timer før jeg vet når det blir min tur til å gå i ringen for første gang i europamesterskapet. Jeg kommer til å oppdatere fortløpende med link til streaming, trekning og resultater. Nå er det bare snakk om timer før det kjøres i gang, og jeg kunne ikke vært bedre forberedt! Tusen takk for alle som har fulgt meg frem til mesterskapet og ikke minst takk til Vestby IL og mine trofaste sponsorer som legger til rette for at hverdagen min skal gå opp og at jeg kan reise ut på turneringer, leire og nå; mesterskap.

Nu kör vi!!